DISS.

Ush, jag måste dela med mig av mitt missnöje! Tele2 är det DÅLIGASTE, DYRASTE och KASSASTE abonomanget jag någonsin haft!!! Jag bytte innan sommaren från Tre eftersom jag trodde att Tele2 skulle vara bättre. Men ICKE. Jag har vart missnöjd sen första fakturan kom! Har ett "smart" abonemang där ja har fri surf, fria samtal och fria sms för 99 kronor i månaden, Fick en räkning på 900 kronor! 900!!! När jag ringde och tecknade abonomanget bad jag 5 gånger om ett micro simkort men fick ÄNDÅ ett vanligt. Trots att jag blivit lovad. På kundtjänsten va de skit otrevliga. USH. KÖP ALDRIG TELE2! Ska säga upp skiten så snart jag bara kan!!

TUMMEN NER TILL TELE2!

Rätt ball ändå! haha


Skaffat skype!

Om jag nu åker till London (dit ska ja oavsett vad!) Så tyckte ja de kunde va bra att ha skype så man kan prata med sina nära och kära. Ska ha med mig datorn så instrallerade det nu. ;)




There are things in life.

Skulle jobbat idag men de blev väldigt kort. Skönt! Vill göra nåt skoj!! Men vad?



Världens finaste ludde. En av våra sista sommar dagar.

Min nya resväska!

Åh, hur fin som hellst är den! Vill bara använda den! Haha. Svag för rosa? Jaaaaapp..



Nytt i garderoben

LÖNETORSDAG=SHOPPING.

Sad but true. Här ser ni lite av mina as bra inköp hur som helst!


.....

Hemskt ledsen att jag inte uppdaterat. Ha inte hunnit och sedan har det hänt grejer som fått mig att verkligen inte vilja uppdatera överhuvudtaget. Skullle fått ett samtalk från London i Tisdags, men de har ännu inte ringt. Det är en familj som har sagt att dom vill ha mig så väntar i princip bara på samtalet innan jag kan börja packa å så. Snälla håll era tummisar för mig för detta är verkligen någonting jag vill göra...

Igår va jag, Sara och Bella på Sticky fingers. Förfest hos sara som gjorde as bra drinkar! Är fan imponerad ;) Sedan drog vi oss ut och hade det riktigt roligt! Gick hem i bra tid å käkade lite donken å så. Super mysigt! Upp med tuppen (nästan) för att jobba med mammi. Lagom roligt kanske. Men mötte upp finisarna igen och vi tog oss en fika inne i stan och jag köpte en suuper fin resväska! :)




Mina fina naglar

Har vart och gjort naglarna idag på Cleopatra Nails i Göteborg! Är super nöjd. Tjejen som gjorde på mig hade 29 års erfarenhet och va jätte duktigt och kunnig! Behandlingen va köpt via Lets deal så de va väldigt billigt för naglar för en så extremt duktig tjej!




Snygga va?!




Svar på tal




Svar; Tack! Skorna är köpta från Nelly.com ;)



DAGENS TIPS

Dagens tips för suuuuper tuffa naglar! Dessutom är det super enkelt! Kolla in videon!



...

Har en riktig SKIT idag.. helt otroligt dålig..
Kanske uppdaterar sen.

Hemklickat.

Panorama Short Jacket SEK 899, Rut m.fl. - NELLY.COM

Hemklickad från Nelly.
Suuper snygg!

Grand Canyon.

Förra året gjorde jag världens resa. Reste kust till Kust USA. Kommer aldrig glömma de veckorna. Här har ni oss i Grand canyon.







My new shoes!

Asså, Ja är kär. ÄLSKAR mina nya skor!!



Blått är flott..

Åh, hade helt glömt att ja beställde en ring med hahaha. Höll på att slänga den! Tur att ja inte gjorde det!! :)



Shoes!

Åhhh... Älskar paket trots attja vet precis vad som är i!! HOPPAS att de passar nu!



Diplomerad Manikyrist!

Ja, idag kom  diplomet. Är nu diplomerad manikyrist! Har jobbat idag, därför sen uppdatering.

NU SKA JA HÄMTA MINA NELLY SKOR!!! :D



Och dagarna efter det..

Ush va trött jag är idag.. Jobb idag igen! och imorgon och dagarna efter det. inte helt fel med lön sen! Regnat riktigt mycket de senaste dagarna här och blivit väldigt mycet översvämningar.. Viadukten i Anneberg (där ja bor) va natruligtvis en av de värsta ställerna (iaf som jag såg..)



Meningen är att man ska kunna köra på vägen under bron.. Jag hade nog inte prövat en dag som denna ;)

Nell of sweden

Nya stora trenden... Ear cuffs!









åååh vill ha!! ska investera i en när lönen kommer!!


Dålig uppdatering

ush förlåt för min usla uppdatering! När jag jobbar å så blir det väldigt dåligt, hinner inte riktigt och jag tycker att mms blogg inläggen blir så fula. (+ att de inte går att radera!) Ska jobba hela veckan men ska förbereda lite inlägg för er så ni har något att läsa ändå haha. Fick ett samtal från Johanna (au-pair) idag. Håll era tummar för mig att det blir London i början av septemeber!!! Om en vecka ska ja iallafall gå och göra mina naglar! wiie :) och jag jag tur så kanske kanske skorna kommer imorgon!!





Au pair

Nu har ja alltså bestämt mig! har idag (typ nyss) skickat in mina uppgifter å sådant till en Au pair firma som heter peek a boo. Har tillbringat hela dagen till att fixa intyg och sånt.. Är verkligen suuper spännande!!





Såhär ser det ut nu nästan precis samma som imorse! ;)


Mysfaktor, hög

Idag ska jag bara ta det riktigt lugnt och skönt. Ska fixa iordning lite papper inför Au-pair men sedan ska jag bara mysa ner mig i soffan och hyra en film. Imorgon och alla dagar där efter ska jag jobba så får passa på idag. Vad ska ni hitta på idag?



Till och med lilla laban är helt slut idag.

Dagens tips!

Jag måste verkligen rekomendera Aussies Shampoon och Blasam. Super bra resultat redan efter en dusch! Kostar något mer än ett "vanligt shampoo och balsam" men skillnaden är verkligen så påtagbar att det är såå värt det! Lägg 95 kronor och få 4 ggr effekt jämfört med ett från te.x sunsilk. Try it!



Hem klickat

Kunde inte låta bli.. It's hard you know.


Nia SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Dagens collage

Dagens collage á la Jeffa.



Frans feber

Ledsen mina vänner

Har inte haft möjlighet att uppdatera. Har träffat världens finaste Linnéa idag samt kollar på resor på Fritidsresor i Göteborg. Tog oss en lunch och bara myste. Tackar för det otroligt fina vädret vi haft idag! Hoppas hoppas hoppas på nsamma tur imorgon!

Tänkte tipsa er om lite bra sidor om man är lite shopping sugen!

chicy.se
have2have.se
victoriassecret.com
nelly.com



Sov så gott..

Ja, vi tänker lägga oss nu.. haha.. jäkla gamlingar asså. Hyrde en film (så jäkla gott att kunna beställa med kontrollen från sitt vardagsrum) Hall pass hette den iaf. Heelt okej film, men som alla andra Amerikanska filmer så va den ganska.... amerikansk :P För er som gillar de rekomenderas den. Imorgon ska vi kolla på RESAN :D Yäääy!






Ny header.

Så va tycker ni om min nya header?! Tyckte att texten till min nya tatuering skulle passa bra som logga.. vad tycker ni? (Tryck F5 om ni inte kan se den) tack världens bästa jeffa!


..

Som ni ser är bloggen under ombyggnad.. Hoppas att ni har lite förstående tills vidare!


Gott med mat..

img_4213 (MMS)

Gott med mat....... Äntligen fredag!! :) ska mysa med min älskling idag och hyra en grym film! Jobb hela nästa vecka så en ledig helg känns bra nu!! :)


NATTI!

Klockan ringer 05:40 imorgon... Är redan trött.. Ses imorgon <3


Extremt kvälls fin. Not..


Darling i'm coming home..






Home is whenever i'm with you..

Drömväskan just nu!!!


ÅÅååååh, HUR SNYGG är inte denna väskan?! Vill ha den soo baaad! :(

 

Glasgow Handbag SEK 431, Friis & Company - NELLY.COM


Beautiful

Åååhh, kolla vad min mamma fick av pappa idag.. såååå fina!! Är riktigt svag för rosor alltså ^^




Tre favoriter <3

Här har ni tre av mina favoriter just nu:



Ansiktsspray från EMMA.S
Tonique från Lancome
Repair Rescue från Shwarskorf

Sitter hos tandläkarn..

img_5686 (MMS)

Sitter hos tandläkarn.. Mindre roligt och värre är det att dom är jääätte sena.. Kunde jobbat istället då. Suck.. Som att det inte är illa nog att gå till tandläkarn?! Eller va säger ni?


My love..

Kanske är det för att jag är beroende av rosa.. kanske är det för att den är bääst?! Jag rekomenderar hur som helst denna rosa skönhet från Lancome STARKT..




Finns att köpa på bland annat Åhléns!

Thailand..

Hoppas så...



Hemma.

Har vart en skön dag att jobba på idag! Är inte alls så trött som jag brukar. Ska nog till och med ta en promenad lite senare med vovvarna! super sköönt! Fina bilder bjuds på idag hahaha. dagens lunch och vackra mig...... haha.. är lite trött ändå kanske..


Hard work work..

Jobba idag. Riktigt trött... Men det får man väl leva med. Goa pengar så ;) Bara jag som läängtar till den 25te? (A)
Jaja, Skullcandy på shemat. See you!



Nervös....

Nu när tiden är bokad och dagarna går börjar man bli lite nervös.. SNART ska jag göra min andra tatuering! Ska bli super nervöst. Har hört de gör så ont i nacken med ju.. MEN det kommer vara värt det i slut ändan!


Tiden går fort, även om du inte har roligt.

2 månader har gått.. 2 MÅNADER.. och paniken sätter redan in. Kom inte in på mitt val till högskola. Vad gör man nu? Pluggar, jobbar eller vad? Har spenderat en del til på Arbetsförmedlingen. mest för att det känns tryggt.. Men vad ska jag göra nu????? Vad ska jag bli? Hur kan man inte kunna komma in för att utbilda sig?! Staten vill ha utbildade generationer men ÄNDÅ kommer man inte in på saker? Trots bra betyg?! Har för höga ambitioner.. kanske, men jag vill kunna bli det jag vill.. Gick från Reserv 1900 till 700. ganska bra, men inte tillräckligt. Killen på arbetsförmedlingen säger, " -Jag vet inte heller vad jag vill bli när jag blir stor haha.." Jävligt roligt.


 


Mysdag igen

Fikade igår med Kajza och Bella. Sjuuukt avuendsjuk på Kajza sonm idag åker till London för att jobba som Au pair! Ska anmäla mig idag till det. Fan man måste ju leva lite, medans man kan. Prövade en ny Frapino (för mig) på Esspresso house. Jordgubb passionfrukt tror jag det va. GODASTE någonsin! Måste prövas för er som inte gjort det!!!



Hjälp?!

Ska klicka hem på Nelly.com i veckan.. Men behöver hjälp. Vilken ska jag välja?!!


Embellished Strap Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM

1.

 

Dangerous Dress SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM

2.

 

Strap Trim Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

3.


 

Becky Dress SEK 499, Motel - NELLY.COM

4.

 

 

Junia One Shoulder Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM

5.

 

Hjälp mig....


Naglar!

Åh har man världens bästa pojkvän eller vad?! ;) Ska få gå och göra mina naglar på Cleopatra Nails i Göteborg! Har dock aldrig vart där och de hade ingen hemsida så vet inte hur bra de är? Men med tanke på hur fullbokad kvinnan var så tror jag att det kommer bli super bra!

Så om någon av er vart där kan ni väl slänga in en kommentar om hur ni tyckte de var?


My Iphone!

Kan man annat än bara ÄLSKA alla tillbehör som finns till Iphones? Tycker verkligen de är super kul att kunna byta skal å sånt när man känner för det! Har för tillfället 3 stycken skall (alla från Ullared) och en högtalare. Kommer med säkerhet bli fler.

 

Rekomenderade sidor:
Iphonedelar.se
Iphone4skal.com
Playman.se
Iphoneskal.se


Vill man istället göra ett personligt skal med en egen bild kan man vända sig till Clas Ohlssons, dom hjälper dig.

För skal och tillbehör till övriga mobiler kan ni gå in på:
Skal-man.se


My day

Förlåt tjejor och killar. Har verkligen inte hunnit uppdatera idag! Jag som började bli riktigt duktig. Har som sagt fikat med Therese å efter det åkte ja och D till IKEA, handlade en lampa jag ville ha bara 100 kronor ju hehe. Lugn dag allt som allt. Imorgon blir det arbetsförmedlingen.


 


Fint väder?

Ska in till Göteborg och fika med fina Therese idag! Blir ingen uteservering i detta vädret kan ja försökra er om! Får bli esspresso house på centralen!




Har komit många nya smaker med Kexchocklad. I ärlighetens namn har ja inte smakat på en enda av dom. Men ni som har prövat allihoppa..
Vilken föredrar ni?

Något att ha?

Funderar starkt på att köpa mig en Light oil treatment från lycko.se. Ju mer jag läser om den desto mer fast blir jag! Dock är den ganska dyr, 339 kronor.. är det värt det? För fint hår skulle ja nog tycka det. Någon som prövat den?


Moroccanoil Light
Moroccanoil Light Treatment är speciellt framtagen
för fint, torrt hår som är färgbehandlat. En
revolutionerande hårprodukt för styling, finish och
förbehandling. Dess unika formula som lätt absorberas
av håret tar gör håret mjukt, lätthanterligt och
effektivt bort friss.

Ett fantastiskt multi-verktyg, från en gång skadat
livlöst och tråkigt hår får du med Moroccanoil Light
Treatment hjälp till att stärka håret, återställa
glans och mjukhet.


Snyggt från nelly.com

Snyggt på nelly.com
Kilcka på bilen för att komma till kläderna.


Devon Short Dress SEK 499, Vila - NELLY.COMFrench Dress SEK 349, Nelly Trend - NELLY.COM

 

Junia One Shoulder Dress SEK 399, Club L - NELLY.COMDangerous Dress SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM


Dagens tips!

Köpte vaxremsor från Veet på Ullared igår och måste erkänna. De va verkligen super bra! De va Sara som fick mig att köpa dom eftersom hon tyckte de va väldigt bra. Tvekade en aning men köpte mig ett packet eftersom de bara kostade 50 kronor! Funkar bra på ganska korta hårstrån!




Mina favoriter från Lancome.

Som kanske några av er såg så köpte ja igår ett Lancome "kitt" från Åhléns. Det visade sig att några av sakerna i kittet skulle bli mina nya favoriter. Produkterna gör verkligen att man känner sig suuper fräsch. Dessutom luktar det svagt men mycket gott! Serien är egentligen utvecklad för att förebygga linjer å sånt. Men den är heeelt kanon för oss torrisar.
Här har ni dom.




Serumet;
Gör hela grejen. Utan det så hade inte cremen vart hälften så bra! Rekomenderar därför att om du inte har råd med båda att du köper serumet och använder en annan hudcreme du gillar över!



Cremen;

Funkar väldigt bra som återfuktande för oss torrisar. Rekomenderar den starkt! Både ögon och hud krämen! Vet inte hur bra den hade fungerat utan serumet. Men jag älskar de tillsammans iallafall, den saken är säker





Ullared fynd

Dagens ullareds inköp:


inte så mycket denna gången, men riktigt nöjd! :)

Ullareds trip

Hemma igen efter en super bra dag med Bella och Sara i Ullared idag :) Tack för det! Så nu taggar vi 25te brudar!











Vilket väder!

Mysigt det kommer bli att åka till Ullared idag då! Först ska jag fixa mina fransar, sen åker vi mot ullared! igen. Ska bli roligt trots att ja va där förra veckan haha. Ullared never gets wrong. Dock ska jag bara kolla efter små saker idag som typ pads å sånt.



Inköpt

Shoppat idag.. igen.. Vet ni vad det värsta är? det känns braa....

 



Mys i stan!

Efter varberg bestämde vi oss lite spontant för att vi skulle åka in till Göteborg en stund. Ville ändå beställa tatuerings tid så så fick de bli! Gick till tatueran och mötte upp Doffa och Therese, så lunchade vi på en mysig ute servering vid domkyrkan och shoppade lite! (iaf ja och tess) Lägger upp lite bilder på vad ja handlade senare ;)


 

 

 


Fika på Esspresso House

Efter arbetsintervjuven (som gick bra) satte jag och finaste oss och fikade på esspresso house i varberg. RIKITGT mysigt! Varberg är verkligen en mysig stad. Så de blir med säkerhet mer turer dit! Dock inte lika rolig att köra bil i...






Nervös...

Har gjort mig iodning nu. Om 30 min så åker jag vill varberg... är lite nervös faktiskt, va inte det igår. Denna putfiten blev det iallfall. Lite tråkig kanske men känns som ett säkrare kort.

Önska mig lycka till!


Mode i höst

I höst slänger vi våra zebra ränder och satsar på ormskin motiv. Har hittat min absoluta favorit på Nelly!

Huur snygg som hellst.. Hitta din favorit på Nelly.com


How to survive a day at Blondie

Hm, skrev ett inlägg men det försvann? Aja, har jobbat och slitit hela dagen idag så nu äntligen kan ja bara ta de lugnt och njuta! Ska hämta D i Lerum sen och köpa glass å hyra en bra film! MYS! Idag på jobbet ringde en kvinna och frågade om ja kunde komma på arbetsintervjuv imorgon. Självklart svarade ja JA!. Så imrgon ska ja på mitt livs första arbetsintervjuv.. Men vad ska ja ha på mig? Ni får snälla hjälpa mig senare för har ingen aning.......


Vatten och Dextro + (i johans fall snus)

 

+

 

 

 

=

 

Överlevnad!


Morgon!

Hejsan! Kommer inte hinna uppdatera under dagen idag. Ska jobba. Men uppdaterar när jag kommer hem igen :) Ha de bra tills dess!


Ansiktsmask

Vilken dag... Nu tänker jag bara ta det väldigt lugnt med ett glas oboy och en ansiktsmask i soffan framför simpsons!
Hade tre olika ansiktsmasker hemma att välja mellan.. De blev den i mitten och kanske den till höger lite senare.

Ha en riktigt bra kväll.




Vad betyder ditt namn?

Är det bara jag som alltid undrat vad mitt namn faktiskt betyder? Fick tummen ur att faktiskt kolla det idag. Hittade en enkel och bra sida där man kan kolla lite allmän rolig fakta om sitt namn


Klicka här för att komma till sidan och se vad ditt namn betyder


Bra dag

Hejsan! Nu är ja hemma en snabbis efter att ha klippt mig! Tjejen som klippte mig va verkligen helt super duktig! Jag rekomenderar Elite starkt. Snygga fräscha lokaler mitt i Kungsbacka centrum och dessutom en skön stämning med skön personal. Betalade 250 kronor och är helt super nöjd! Ska snart dra mig mot arbetsförmedlingen har tagit en låång promenad med hundarna och ätit en god lunch! En bra dag med andra ord.




mums!


Klipp och Arbetsförmedling

God morgon!
Hoppas ni alla mår super bra idag! Idag ska ja klippa mig och gå på möte hos arbetsförmedlingen. Inte så roligt, men måste göras. Ska klippa mig hos en elev idag som mamma har vart hos och tyckte va jätte duktig!




Elit Kungsbacka

Så vart de kväll igen..

Har haft en slapp kväll med lång promenad med hundarna och lite vanligt pill. Så nu sitter jag och Lillen och ser på det okända på TV 4plus. Kan inte bli bättre! Vi hade inga popcorn så de fick bli Hamburgare och hundben.. Mums!



Förtydligande

EFtersom så många har frågat om det får jag göra ett förtydligande!
Det är inte jag och David som köpt One piece utan Jennifer och Marcus (syster och respektive) så de är alltså Marcus som är så brun och inte David. Så var det tydligt sagt ....



Bilder från idag.

Har som sagt träffat mina två käraste i stan idag! Blev inte speciellt många bilder men ni kan få ta del av de två jag tog. Blev som sagt en glass efter att ha köpt piercing och lunchat på Paprika i Nordstan.




Enjoy, haha.

Dagens Shopping!

Har myst i stan med Therese och Linnéa idag! Ätit glass och tjötat :) Lite shopping blev det trots allt! Denna snygga piercingen från UVX i Femman! 100 kr helt perfekt! :) Lägger upp lite bilder från dagen senare



Bea tipsar!

 


En bild säger mer än tusen ord! Världens godaste Chocklad!!